Nyári felüdülés meglepetéssel

Nagyon sűrű hetek vannak mögöttem, és úgy érzem, örülök, hogy eddig nem volt ilyen meleg. Bár imádom a nyarat és a vele járó hőséget, el kell ismernem, hogy hasonló időjárásban nem nagyon tud magával mit kezdeni az ember, és ha még feladatai is vannak, az nagyon kegyetlen tud lenni… (ehh) Mi azért megtaláltuk a legjobb módját a városban maradásnak: a Kopaszi gáton nemcsak kevesen vannak (remélem ezzel most nem azt érem el, hogy legközelebb negyvenmillióan lesznek), de az időjárás is elviselhető. Mindig fúj egy kicsit a szél, és a víz hőmérséklete is jó (már aki elég bátor, hogy a Duna egy holtágában fürdőzzön)! Ráadásul örömmel láttam, hogy egyre több étterem és/vagy bisztró nyitott meg, ami nagyon-nagyon jót tett a helynek! Egy igazi kis menedék itt Budapesten – no és jó közel van, legalábbis hozzánk! (Olvass tovább!)

A következő napokban azonban nem mehetek a Kopaszi gátra, de ezt egyáltalán nem sajnálom. Hogy miért? Azt még én sem tudom, de remélem, hogy jól teszem! Ugyanis David valamilyen meglepetéssel készül. Csak annyit tudok az egészről, hogy vasárnaptól keddig nem szervezhetek programot, hogy GPS kell hozzá, fürdőruha, napszemüveg, na meg jókedv! 🙂 Jól hangzik, ugye?

Addig pedig, amíg tart a meglepetésem, hozok nektek pár képet a nyári felüdüléshez. Talán így elviselhetőbb lesz a következő pár nap!

Azt hiszem, én mindegyiket elfogadnám! 🙂

A képeket innen, innen és már nem emlékszem, honnan szedtem!
Reklámok

Nyári felüdülés meglepetéssel” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Jajj, jajj, jajj! Imádom a Kopaszi gátat, csak azt sajnálom, hogy már idejét sem tudom, mikor jutottam el oda. :(((

Kommentelj!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s