Újítsuk fel a konyhát! – 4. rész

Újabb állomáshoz érkezett a konyha projekt, kezdenek lassan besűrűsödni a dolgok. Mivel jövő héten már nem leszek terepen, a szervezésen kívül másban nem nagyon tudom kivenni a részem, abban viszont nagyon! Ez csak annyiban bonyolítja a dolgot, hogy még azt is meg kell szervezni, hogy valaki az én nevemben jelen legyen. No, de ha ezen a problémán túllendülünk, lehet izgulni a következő miatt. Mert ugye nem mindig úgy történnek a dolgok, ahogy megterveztük! Most azért próbálom arra összpontosítani a figyelmem, hogy minden rendben lesz, na de mi van, ha hiba csúszik a gépezetbe??

Már csak öt napom van arra, hogy mindent a helyére tegyek, és hát vannak még tisztázatlan dolgok. Például a csempés még nem szólt, hogy akkor meg fog-e jönni a padlólap, amit megrendeltünk, vagy keressünk újat? Még mindig várok pár árajánlatra a burkolásra, így ezt sem sikerült lezárni, és csak 27-én lesz a lomtalanítás, amikor végleg ki lehet pakolni a konyhából, beleértve azokat a dolgokat is, amiket nem kidobásra szántunk, de valakinek ugye el kell vinnie innen. Mindemellett pedig a terepelhagyásra is fel kell készülnöm. (Olvass tovább!)

Hétvégén azonban elég sokat haladtunk, azt hiszem a mi részünkről a legnagyobb feladatot teljesítettük: kipakoltuk a konyhát! Bár irtó mininek tűnik a helyiség, és szinte elképzelhetetlen, hogy egy ilyen konyhában rengeteg cucc legyen, mégis egy egész napon hordtuk ki a sok lábost, tányért és poharat. Hogy hova? Hát a lakás minden elérhető szabad helyére: nappaliba, könyvek közé, hálószobába, és a spájzba – amire azt hittem, hogy már nem fér be semmi, de úgy tűnik, tévedtem… 🙂 Mindeközben pedig lomtalanítás-készre szedtünk szét mindent, hogy amikor idő van, csak meg kelljen fogni és levinni. Rengeteg dolog került elő, arról nem is beszélve, hogy az egyik falon egy múzeumba illő tapétamaradványt találtunk – már anyu sem emlékezett, hogy valamikor is ilyen lett volna nekik (bár apu esküszik rá, hogy ő még látta így a konyhát).

Szóval van most egy félig lerombolt konyhám, új álmokkal megtöltve! De beszéljenek a képek!

A szekrények már kipakolva
A spájz pedig már bepakolva
A meglepetés tapéta kezdi felfedni magát - felsőszekrény leszerelve
A múzeumi falborítás teljes egészében
A konyha a nappaliba költözött

A képeket én magam készítettem a telefonommal!

Ha tetszett a bejegyzés lájkolj, kommentelj, oszd meg másokkal és persze gyere vissza máskor is!

Reklámok

Újítsuk fel a konyhát! – 4. rész” bejegyzéshez egy hozzászólás

Kommentelj!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s