Blogajánló – David’s Hungarian Music Memories

Nos igen, haza húz a szívem, vagyis a mostani bejegyzés nem az elfogulatlanságom bízonyítéka. De valljuk be őszintén, kit érdekel, ha az, amit ajánlok, mások érdeklődését is felket(het)i!?

A “másik felem” is blogolásba kezdett, és hogy hiúságunkat legyezze (miénket, magyarokét) egy olyan ötlettel állt elő, hogy összegyűjti és bemutatja az általa kedvelt magyar zenéket. Igen, kifejezetten magyar zenékről van szó, mert hogy David igazi rajongója a hazai remekeknek. Ez ám a meglepő! A David’s Hungarian Music Memories blog létrehozásában alig volt benne a kezem, de gyanítom, hogy mániám incuri-pincurit átragadt rá. Meg is lepődtem, amikor előállt az ötlettel, de persze rögtön támogattam is!

A blog jelen pillanatban még csak pár bejegyzésen van túl, de a zene megosztása mellett egy-két háttérinformáció leírása is szerepel a dalokról és az előadókról, valamint a dalok szövegét is megpróbáljuk együtt lefordítani angolra (nem műfordításra kell gondolni). Minden bizonnyal – bár az én olvasóim magyarok – ez az oldal elsősorban nem nekünk, magyaroknak szól, hanem sokkal inkább külföldieknek, de mivel én tudom, hogy milyen szuper zenék vannak még a talonban, szívesen ajánlom a figyelmetekbe, ha másért nem, hát egy jó kis zenehallgatáshoz. Az aktuális kedvenceken kívül pedig egy külön oldal született meg olyan zenéknek, amik emléket idéznek fel benne, de ezek nem (csak) magyar dalok. Szóval hallgassátok, vagy osszátok meg az oldalt, ha ti is érdekesnek találjátok. Köszönöm!

Reklámok

Kommentelj!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s