A hűsítő türkiz

Megint egy szín, méghozzá – a sárgához hasonlóan – olyan, amely intenzitásával alapjában határozza meg a teret, a hangulatot vagy viselőjét, így nem kérdés, hogy miért is imádom annyira! És hát úgy érzem, hogy a nyár utolsó lehellete jó alkalom arra, hogy e hűsítő szín szerepeljen most a középpontban.

Azért szeretem ezt a színt, mert bár élénkségével behatárol, de egyben felfrissít, ad egy olyan érzést, mintha mindig a tengerben úsznék. Merthogy mi is türkiz a természetben? Nos, látni fogjátok, nemcsak a tenger, hanem számos dolog, az égtől kezdve a madarakon át a kövekig bármi lehet türkiz! És pont ez a lenyűgöző ebben a csodás színben.

És most lássuk, mi mindenre jó a türkiz szín, milyen hatással van ránk?

Ha hiányzik életéből a kreativitás, az inspiráció, ha szellemi tunyaság, zárkózottság, a változásoktól való félelem és elégedetlenség jellemzi. Ez a színárnyalat segíti a tudat kiteljesedését, nyitottságot közvetít, feloldja a keserűséget, megszabadít a lelki terhektől. A türkiz színnel szimpatizálók képzelőereje nagy, kreatív, népszerű személyiségek, akik a dolgok mélyére látnak, és könnyen megértetik magukat mindenkivel.

Tehát kreativitásra fel, ne féljetek használni a türkizt, meglátjátok, az első bizonytalan pillanatok után beleszerettek és onnantól mindig kell valaminek körülöttetek lennie, ami emlékeztet a tengerre…

Reklámok

Kommentelj!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s