Csendtörő bejegyzés

Lassan egy hónapja nem írtam új bejegyzést, így úgy érzem, már ideje, hogy némi jelt adjak magamról. Már csak azért is, mert ahogy látom, lassan én sem kellek ahhoz, hogy olvassátok az írásaimat, amit ezúttal szeretnék nektek meg is köszönni, hiszen ezért (is) csinálom!

Az eltűnés valódi okát bizonyára néhányan már tudjátok: nászúton voltunk a (z újdonsült) férjemmel, mégpedig nem is olyan rossz helyen. Átrepültük az Atlanti-óceánt, hogy bejárjuk New York-ot, az északi partvidék egyik legszebb részét, Cape Cod-ot és hogy ellátogassunk Bostonba. Rengeteg élménnyel tertünk haza, amik közül akad pár olyan, amit meg szeretnék majd osztani veletek. Úgy gondoltam, hogy nem egyszerre, hiszen különböző témákról lesz szó, így egy mini sorozatot tervezek, sok-sok képpel – ahogy azt már megszokhattátok nálam. Ízelítőül pedig a témakörök: lakberendezés, életmód, divat és még sorolhatnám. Ugye várjátok már? Én nagyon, szóval gyertek és olvassátok!

És ha ez nem lenne elég, van még egy remek hírem! Elindult a Fuszekli blog facebook oldala, amit ide klikkelve találtok meg, vagy az oldalsávban a facebook dobozra kattintva. Ki ne hagyjátok!

Reklámok

Kommentelj!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s